Velika tuga u domu jednog od omiljenih takmičara ovogodišnjeg Masterchefa: Ivici Višiću preminuo sin

Piše: S.P.
Jedan od omiljenih takmičara ovogodišnjeg Masterchefa, koji je u posljednjem stres testu napustio ovaj reality show, doživio je težak životni udarac

Kako piše Slobodna Dalmacija, sve je obožavatelje ovogodišnjeg Masterchefa rastužila je vijest kako je 55-godišnjem Ivici Višiću, koji je iz ovog kulinarskog showa ispao u posljednjem stres testu, preminuo sin.

Još uvijek se svi jasno sjećaju emocija koje Ivica nije ni pokušao sakriti kada je pred kamerama ispričao da mu je sin teško bolestan od malena, a za vrijeme snimanja showa, dok je 55-godišnjak boravio u Masterchef kući i takmičio se za titulu najboljeg kuhara amatera, primio je vijest kako je 21-godišnjak završio u bolnici.

Upravo mu je, rekao je tada, sin dao snage da se vrati snimanju i pokuša dati najbolje od sebe. Nažalost, bolest je očito bila prejaka, a više od hiljadju i po ljudi oprostilo se od njegovog sina na mjesnom groblju Sv. Ane u Poljicima kod Imotskog.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti