Ko je Ines de Ramon, atraktivna brineta koja je nakon zvijezde „Vampirskih dnevnika“ zavela i Brada Pitta

Piše: Azra

Foto: Instagram @inesdrmn

 

Nakon što je Brad Pitt snimljen s bivšom suprugom Paula Wesleyja, Ines de Ramon, u backstageu uoči koncerta Bona Voxa u kazalištu Orpheum u Los Angelesu, gdje je upoznao sa svojim slavnim prijateljima Seanom Pennom, ali i Cindy Crawford i Randeom Gerberom, javnost ne prestaje pričati o atraktivnoj 29-godišnjakinji.

Iako iza sebe ima brak s holivudskim glumcem Paulom Wesleyjem, o atraktivnoj Ines de Ramon počelo se pisati tek sada, nakon što je s Bradom Pittom snimljena na koncertu Bona Voxa.

Prema dobro upućenim izvorima, Pitt se s brinetom viđa već nekoliko mjeseci, no još uvijek nisu postali službeni par.

No ko je zapravo Ines de Ramon, ljepotica kojoj bi moglo poći za rukom maknuti holivudsku zvijezdu „s tržišta“. Svoju karijeru gradi u svijetu nakita i trenutno radi kao potpredsjednica tvrtke Anita Ko Jewelry, što stoji na njenom profilu na LinkedInu. Četiri godine provela je i u švicarskoj tvrtki luksuznog nakita de Grisogono, a godinu dana radila je na odjelu nakita u Christie’su.

A osim nakitom, opsjednuta je zdravim načinom života do te mjere da ima licencu da može raditi kao nutricionistkinja. Da zaista zna što i kako treba jesti, jasno se vidi na njenoj vitkoj liniji te je rado ističe odjevnim kombinacijama.

Živi u Los Angelesu i tečno govori francuski, njemački, španski i italijanski uz, naravno, engleski. Prije života u Americi, od 2010. do 2013., živjela je u Švicarskoj te je studirala biznis u Ženevi.

Iza sebe ima brak sa zvijezdom “Vampirskih dnevnika” Paulom Wesleyjem, za kojeg se udala 2019. godine. Iako se činilo da imaju brak iz snova te su udomili psa Gregoryja, u maju 2022. odlučili su krenuti svako svojim putem, što su potvrdili u septembru putem zajedničke službene izjave.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti