Rijedak prizor: Madonna nakon dugog vremena objavila fotke sa svojom djecom

Piše: S.P.

Kraljica popa, Madonna (64), u posljednje vrijeme objavljuje podosta bizarne fotografije na svom Instagramu, ali ovaj put je iznenadila slikama s porodicom povodom američkog Dana zahvalnosti.

Madonna rijetko objavljuje slike sa svojom djecom pa se više gotovo niko i ne sjeća kako ona izgledaju. Madonna je sada objavila sliku s Lourdes (26), koja već dugo živi sama, sinom Roccom (22), koji živi s ocem Guyem Ritchiejem u Londonu, a tu su i posvojena djeca David (17), Mercy James (16) i blizanke Estere i Stelle (10) (sve fotografije možete vidjeti klikom na strelicu).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

“Tako sam zahvalna”, napisala je Madonna u svojoj objavi na Instagramu.

Podsjetimo, Madonna je Rocca dobila sa slavnim rediteljem, a dok su bili zajedno, posvojila je i Davida kao 13-mjesečnu bebu. Lourdes je dobila s partnerom Carlosom Leonom. Nakon Davida je posvojila 2009. godine i Mercy James, a 2017. godine uzela je k sebi tada četverogodišnje blizanke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti