Bila je samo sa najpopularnijim i najboljim muškarcima, a niko nije htio da je oženi

Piše: Azra

INSTAGRAM: @irinashayk

Jedna od najljepših žena, Irina Shayk, nije imala sreće u ljubavi. Bila je sa najpopularnijim i najboljim muškarcima, međutim niti jedan od njih nije je htio oženiti, tako da su svi postali samo bivši.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli irina shayk (@irinashayk)

U posljednje vrijeme se priča o njenoj obnovljenoj romansi sa Bradleyom Cooperom, a šuška se i da rade na drugom djetetu. Sa Cooperom je započela vezu samo četiri mjeseca nakon raskida sa Ronaldom. Bez obzira što su važili za najljepši par, mnogi su im predviđali brak, ali njihova romansa je prestala 2015.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Irinashayk &cristiano Ronaldo (@ronaldoirina11)

Pojedini mediji objavili su da je upravo Ronaldova majka bila razlog njihovog prekida. Šuškalo se da ju je Ronaldo varao na svakom koraku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Slično je prošla i sa Cooperom sa kojim je dobila kćerku 2017. Raskinuli su 2019, a tada se pričalo da je za sve “kriva” Bradleyeva majka Gloria za koju je glumac bolesno vezan.

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje. Javnost je bila iznenađena fotografijom sa crvenog tepiha gdje Bradley pozira sa Irinom dok ga majka drži za ruku.

O njenom ljubavnom životu dugo se nije znalo ništa, sve dok je 2021. nisu vidjeli sa brojnim poznatim, bogatim muškarcima među kojima je bio i Kanye West.

Italijanski biznismen izlazio je sa Shayk na početku njene karijere, i čak su i u jednom trenutku bili vjereni, ali nisu stigli do oltara.

Bubnjar Linkin Parka Rob Burdon navodno je izlazio sa manekenkom 2007., iako su oboje odlučili da svoje lične stvari drže podalje od očiju javnosti.

Irina je izlazila i sa brazilskim modelom Arturom Sejlsom 2009. Iste godine, španske novine su objavile da je Irina navodno imala aferu sa 85-godišnjim bivšim predsjednikom FIFA Sepom Blaterom koji je tada bio u centru brojnih skandala, što je ona odlučno negirala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli irina shayk (@irinashayk)

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti