Isplivala fotografija Jasona Momoe bez brade: Teško je povjerovati da je to ista osoba

Piše: Azra

Glumca se smatra jednim od najzgodnijih na svijetu, a on to nastavlja pokazivati na svakom koraku. Nedavno je bez imalo srama skinuo je odjeću sa sebe i ostao u ‘havajskoj nošnji’, koja skriva spolni organ, a otkriva stražnjicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason Momoa Diaries (@jasonmomoadiaries)

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila glumčeva fotografija na kojoj je Jason prikazan sa bradom, a zatim bez brade.  Razlika je zaista ogromna, a čini se da je upravo ovaj detalj ono što je slavnog 43-godišnjaka pretvorilo u jednog od najseksepilnijih muškaraca današnjice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason Momoa Diaries (@jasonmomoadiaries)

-Unaprijed se izvinjavam svim ženama, pisali je u opisu.

PRINTSCREEN/TWITTER

Bitno je napomenuti da je ova fotografija fotoshopirana te da je na taj način prikazano kako bi glumac izgledao bez brade. Brojni fanovi su bili šokirani, a reakcije veoma burne.

Glumac je jednom prilikom na društvenim mrežama pokazao kako izgleda bez brade, a činjenica da je dosta privlačniji sa njom.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti