Catherine Zeta-Jones slavnog supruga uporedila sa Chanelovom torbicom: Platiš cijelo bogatstvo, a onda ti se više ne sviđa

Piše: Azra
Slavna 53-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones osvrnula se na uspone i padove svog braka sa 78-godišnjim Michaelom Douglasom, za kojeg se udala 2000. godine, usporedivši supruga sa skupocjenom torbicom

Supružnici Zeta-Jones i Douglas rođeni su na isti dan, 25. septembra, u razmaku od 25 godina. Godine 2013. su se nakratko rastali nakon njegove borbe s rakom jezika i njene dijagnoze bipolarnog poremećaja, a pomirili su se 2014. godine, na što se britanska glumica osvrnula u intervjuu za The Telegraph.

– Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Mikea gotovo 25 godina,. Volim biti u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar, kaže Zeta-Jones pa supruga uspoređuje s modnim dodatkom.

– Hoćeš li se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Chanelovoj torbici na koju ste potrošili cijelo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za daljnju prodaju, kaže glumica.

Uprkos turbulentnoj vezi s usponima i padovima, Zeta-Jones kaže kako im je zapravo jako dobro jedno s drugim, međusobno se poštuju te da stvarno nikad ne osjeća da je on 25 godina stariji od nje.

– Sjećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika, kaže slavna glumica.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još