David Beckham u Dohi odsjeo u hotelu s pet zvjezdica u kojem noćenje košta 42 hiljade KM

Piše: S.P.

David Beckham ovih dana boravio je u jednom od najluksuznijih hotela u Dohi. Bio je u apartmanu u hotelu s pet zvjezdica Mandarin Oriental. The Sun piše da noćenje u tom apartmanu košta 20.000 funti (oko 42 hiljade KM).

Na najvišem spratu hotela

Apartman je smješten na najvišem spratu hotela. Ima vlastitu trpezariju, privatnog vratara, otvoreno dvorište, privatni bazen i teretanu. No Beckham se navodno odjavio iz tog hotela nakon što je otkriveno da je ondje smješten.

– Bio je vrlo pristojan i šarmantan prema osoblju. Jedan je od najpoznatijih ljudi u nogometu i bila je čast imati ga ovdje. Šteta što više nije tu, ali siguran sam da će se vratiti. Ko ne bi volio boraviti ovdje?” rekao je izvor iz hotela.

Skrivao se od paparazza

Tokom svog boravka Beckham je navodno imao osobnog kuhara. Kako bi izbjegao paparazze, ulazio je i izlazio iz hotela koristeći privatni ulaz u predvorje. Gradom se vozio u limuzini sa zatamnjenim staklima. Posjetio je i Muzej islamske umjetnosti u Dohi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti