Otkriven tajni nadimak kojim osoblje palače naziva Harryja i Meghan

Piše: Azra

INSTAGRAM: @meghandharry

Britanski mediji objavili su odlomak iz nadolazeće knjige Gylesa Brandetha o pokojnoj britanskoj kraljici Elizabeti, “Elizabeth: Intimate Portrait”, koji sadrži zanimljive detalje o odnosu kraljevske porodice i njihovih zaposlenika prema “odbjeglom” princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle.

Brandeth piše kako se osoblje Palače trgne i promijeni temu svaki put kada se u dvorskim krugovima spomenu imena vojvode i vojvotkinje od Sussexa, te kako ih zovu “osobama koje žive u inostranstvu”.

Također, navodi i kako sličan pristup imaju i članovi kraljevske porodice. Ako im neko spomene Harryja i Meghan, samo se kratko nasmiješe i poruče kako im “žele sve najbolje”.

I dok Windsori strepe od izlaska Harryjevih memoara znakovitog naziva “Rezerva”, kao i od dokumentarne serije o Sussexima koja 8. decembra stiže na Netflix, autor spomenute knjige tvrdi kako kraljicu takve stvari nisu brinule. Naime, navodno joj je važnija bila Harryjeva dobrobit nego “te televizijske gluposti”.

Piše kako se pokojna vladarica nadala kako će princ u Kaliforniji “stati na noge” i baviti se nečim korisnim te kako je po pitanju kraljevskih drama bila poprilično opuštena. Unatoč tome, čini se kako se napetost između braće ne smanjuje, jer nedavno je potvrđeno kako princ William i princeza Kate neće posjetiti Sussexe za vrijeme svog putovanja u SAD.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti