Supruga šeika Moza bint Nasser ne prestaje oduševljavati odjevnim kombinacijama na Svjetskom prvenstvu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @mozabintnasser

Moza bint Nasser, žena šeika Hamada Halifa Al Tanija, nekadašnjeg katarskog emira, i majka sadašnjeg emira, ne prestaje oduševljavati odjevnim kombinacijama na Svjetskom prvenstvu.

Moza je pozirala u rozom outfitu te još jednom potvdila da je kraljica stila.

Ova dama poznata je kao kraljica stila, žena koja pomjera granice mode u arapskom svijetu, a za to je 2015. dobila i zvaničnu potvrdu kada je primljena u Međunarodnu kuću najbolje odjevenih žena na svijetu!

Na otvaranju Svjetskog prvenstva blistala u monohromatskom outfitu koji od glave do pete potpisuje brend Prada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Moza bint Nasser (@mozabintnasser)

Podsjetimo, šeik Hamad bin Khalifa Al Thani (70) bivši je emir Katara, a ima tri supruge. Ipak, samo je Moza u prvom planu zbog elegancije, stila i zavidnog obrazovanja. Moza bint Nasser dobila je s nekadašnjim katarskim emirom pet sinova i dvije kćeri, a vjenčali su se 1977. kada je imala 18 godina.

Moza nosi samo odjeću visoke mode i omiljeni brendovi su joj Chanel i Dior. Ne štedi na svojoj garderobi pa oblači stvari čije su cijene između 20 i 30 hiljada dolara, a ima i posebno dizajniranu odjeću čija cijena dostiže i vrtoglave iznose od 100.000 dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Moza bint Nasser (@mozabintnasser)

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti