Dino u srcu: Danijela Dvornik poslušala savjet preminulog supruga

Piše: Azra

INSTAGRAM: @danijeladvornik

Danijela Dvornik uživa u suncu koje je obasjalo njen otok Brač pa se inspirisala ‘biserom’ svog preminulog supruga Dine Dvornika kojeg je objavila na Instagram storyju.

-To je pojam života. Sunce, ništa ne radiš. Ti recimo gledaš zalazak sunca, a ja kafiće, rekao je davno pokojni Dino Dvornik, a Danijela je otkrila kako ga je vrlo rado poslušala.

-Ne može se reći da ga nisam poslušala. Jedino što non-stop nešto radim, ali samo ono što volim, stavila je za natpis svoje Instagram priče te je dodala oznaku ‘Dino u srcu’.

Otkrila je kako i dalje uspješno odrađuje fizikalne terapije te je spremna za nove radne pobjede na svom imanju.

-Odradila sam fizikalnu terapiju, kupila naranče, grejp, kivi i mandarine. Pijem kafu u Splitskoj, a onda idem po gnojivo za masline, možda i u polje, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Podsjećamo, Danijelu je iz njezine rutine izbacio lom ruke koji se dogodio sredinom oktobra kada je pala berući masline.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti