Hailey Bieber pokazala kako joj izgleda trbuh nakon što je otkrila da ima cistu

Piše: Azra

Hailey Bieber odbacila je nagađanja o trudnoći jer je otkrila da ima cistu “veličine jabuke” na jajnicima.

Manekenka je podijelila fotografiju svog golog stomaka dok je u ponedjeljak u svojim Instagram pričama opisala bolna stanja povezana s cistom.

“Imam cistu na jajniku veličine jabuke. Nemam endometriozu ili PCOS, ali sam nekoliko puta dobila cistu na jajniku i to nikad nije zabavno”, napisala je.

Potom je kazala da njen trbuh nije veliki zbog trudnoće već zbog ciste na jajnicima.

“To je jako bolno te osjećam mučninu, nadimanje, grčeve i emocionalnu osjetljivost. U svakom slučaju… Sigurna sam da se mnogi od vas mogu povezati i razumjeti”, dodala je.

Hailey i njen suprug Justin Bieber bili su otvoreni i iskreni prema fanovima o svojim zdravstvenim problemima.

U martu je Hailey hospitalizirana zbog malog krvnog ugruška u mozgu koji je rezultirao simptomima sličnim moždanom udaru, a ubrzo je podvrgnuta zahvatu srca.

Nakon njenih zdravstvenih problema i Justin se također našao u potrebi za medicinskom pomoći dok se borio sa Ramsay Hunt sindromom, stanjem zbog kojeg mu je jedna strana lica privremeno bila paralizirana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti