Nikolina Pišek dobila negativan komentar na fotografiju iz teretane, pa brutalno odgovorila na prozivke

Piše: E.M.

Foto: Instagram @nikolina_pisek

Nikolina Pišek često puni medijske stupce u posljednje vrijeme, pa je njen život pod lupom javnosti više nego ikada. Težak period je iza nje, a voditeljica je odlučila pokazati kako ne da je bilo šta pokoleba.

Između pauza od snimanja, Nikolina vrijeme provodi u teretani, a sada je nekoliko kadrova podijelila i na Instagram storyju. Pozirala je u ljubičastim tajicama i pokazala isklesano tijelo, ali negativni komentari nisu izostali ni ovaj put.

-Majka dvoje djece koja se ovoliko trudi snimiti svoju stražnjicu?, glasila je poruka koju je dobila, pa je odlučila javno pokazati i odgovoriti nezadovoljnoj pratiteljici.

-Nije stvar u objektivizaciji, nego u činjenici da se može, ima načina i nije teško biti i održati se u formi. Pokušavam se veseliti malim stvarima (doslovno) – napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Iako se ne oglašava na medijske natpise, čini se kako je ovaj bio kap koja je prelila čašu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti