Stara fotografija Enisa Bešlagića i Tošeta Proeskog: Više smo se radovali kada smo imali manje

Piše: Azra

Legendarni glumac Enis Bešlagić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa pokojnim Tošetom Proeskim.  Enis se ovim fotografijama prisjetio legendarnog pjevača, a ujedno i lijepih vremena koja su iza nas.

– Dobijem ove slike gdje naš Toše i ja radimo zajedno neko izvlačenje nagradne igre 2004. godine (prije 18 godina) Sjetim se kako je tada bilo više radosti kada smo svi manje imali, a radovali se mnogo manjim stvarima , nego što nas danas mnoge druge veće mogu usrećiti. Sve ono što je danas kao bitno, je tada tada bilo manje bitno osim dobre zezancije i širokog iskrenog osmijeha kojeg sve manje i manje srećem družeći se sa ljudima. Želja da fasciniramo druge udaljila nas je od naše osobnosti i onoga što mi jesmo. Zato budi ono što jesi, sačuvaj tu svoju energiju koju imaš i hrani je tako što ćeš se okružiti dobrim , pozitivnim i veselim ljudima oko sebe, napisao je Enis u opisu.

Pratitelji su se oduševili fotografijom, te ostavili veliki broj pozitivnih komentara.

Podsjetimo, Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. u saobraćajnoj nesreći, a iza njega su ostali brojni hitovi koji se i dan danas slušaju.

(S.B.)

Pročitajte još