Iznenadit ćete se: 6 pravila koja Ronaldova djeca moraju da poštuju

Piše: Azra

Foto: Instagram @georginagio

Cristiano Ronaldo je 2010. dobio svoje prvo dijete – sina Cristiana juniora, a nikada nije želio da otkrije identitet majke koja uopšte nije uključena u dječakov život. U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i kćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donijela još jedan par blizanaca – dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

A hajde da vidimo kako to Ronaldo i Georgina vaspitavaju svoje petoro djece.

1. Cristiano Ronaldo junior trenira fudbal i po nekoliko sati dnevno

U Netflix dokumentarcu “I Am Georgina” slavni fudbaler naglasio je koliko je važno da pokaže djeci ljubav i blagost, te da ih nikada neće pritiskati da urade bilo šta. S druge strane, njegov sin trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je dodao u istom dokumentarcu da bi ovaj jdečak mogao da postane sjajan fudbaler ako ostane posvećen sportu. Takođe on je od oca naučio da se tušira hladnom vodom i da ne jede brzu hranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

2. Ronaldo i njegova djeca imaju zdrav, ali rigorozan način života

“Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrata, žitarica od cijelog zrna, voća i povrća i izbjegavam slatkiše”, opisao je jednom Portugalac svoju ishranu. Takođe, on nikada ne konzumira gazirana pića i pije puno vode dnevno, a ovaj način ishrane važi i za ostatak njegove porodice.

3. Ronaldova djeca vježbaju nakon što pojedu slatkiše

Uprkos striktno isplaniranoj ishrani, Ronaldova djeca s vremena na vrijeme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. U augustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: “Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti