Hrvatski influenser Marko Vuletić odlučio isprobati razne kozmetičke preparate, žene mu poručile: Bolje to radiš od nas!

Piše: E.M.

Foto: Instagram @marko_vuletic

Marko Vuletić poznati je hrvatski influenser koji na svojim profilima bilježi brojke od preko 200 hiljada pratitelja. Marko uvijek ima originalne i šaljive ideje za videe kojima zasmijava širu javnost, a sada je odlučio da sebi postavi interesantan izazov.

Naime, Marko je odlučio da provjeri kako je to biti žena i svakodnevno imati posla s kozmetikom, pa se bacio u isprobavanje različitih kozmetičkih preparata. Cijela priča je počela tim da ga je zanimalo kakav je osjećaj imati umjetne trepavice, a čitav proces snimio je i objavio na TikToku i naišao na oduševljenje, pa je odlučio da nastavi.

@divamvŠta još triban probat?♬ original sound – Marko Vuletić

Nakon trepavica na red je došlo sjajilo za povećanje usana kojim nije bio oduševljen. Zatim, crveni lak za nokte koji ga je tranformisao u Marinu, kako je sam sebe nazvao. I za kraj, najveća ženska muka – tuš za oči. Sve u svemu, videi su naišli na oduševljenje žena koje su se pronašle u ovim “mukama”.

@divamvkylie sa mnom pod ruku♬ original sound – Marko Vuletić

@divamvjoš malo i postajen žena😂

♬ original sound – Marko Vuletić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti