Sjećate li se preslatkog dječaka iz filma ‘Zapravo ljubav’: Evo kako danas izgleda

Piše: Azra

Decembar mjesec karakterističan je po brojnim Božićnim i novogodišnjim filmovima koje vole sve generacije. Jedan od takvih filmova je ‘Zapravo ljubav’ snimljen prije 20 godina. Ovaj ljubavni film čest je na malim ekranima.

Jedan od glumaca, maleni Sam, osvojio je srca publike. Thomas Brodie-Sangster glumio je dječaka koji je ostao bez majke, te je svoju pustolovinu nastavio sa svojim očuhom.

YOUTUBE/ Printscreen

U trenutku kada se maleni Sam počeo povlačiti u sebe, zabrinuti očuh je pokušao na razne načine da popriča sa dječakom, da bi mu na kraju Sam rekao da je zaljubljen i da ga muči ljubav. Upravo nakon toga kreće njihova vesela avantura.

Thomas je glumio Bennyja Wattsa u Netflixovom hitu ‘The Quenn’s Gambit’ i glumio je Newta u trilogiji ‘Labirint’.  Ovaj 32-godišnji glumac miljenik je publike i na svom Instagram profilu ima preko milion pratitelja, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na tri miliona dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fan_De_Tommy (@yoltzinbasiliovargas)

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti