Kako danas izgleda i čime se bavi preslatka “beba sunce” iz Teletubbiesa

Piše: Azra

Foto: Instagram @j.smith_1995

Glumica Jessica Smith najpoznatija je po tome što je od 1997. do 2015. godine “glumila” sunce u popularnoj dječjoj seriji Teletubbies.

Smith danas ima 25 godina i više se ne bavi glumom, već radi u administraciji u jednoj osiguravajućoj kući u Medwayu u Engleskoj, a za Daily Star je ispričala kako je počela s glumom.

-Roditelji su mi ispričali da su me stavili ispred ogledala i da sam se počela smijati samoj sebi. Sjedila sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac, koji se igrao s autićima kako bi me natjerao da pogledam dolje. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana, kazala je Jess.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Njena majka Anji Smith rekla je kako ju je 1996. godine odnijela u bolnicu Edenbridge na vaganje te da ju je tamo zapazio čovjek kojeg je kompanija Ragdoll Productions zadužila da pronađe bebu za snimanje Teletubbiesa.

“Kada je imala godinu i po, dobili smo pismo u kojem je stajalo da je izabrana za Teletubbiese. Bilo nam je čudno vidjeti je na televiziji, prisjetila se majka.

Jessica ima i simpatičan Instagram profil na kojem se predstavlja kao “beba sunce”. Prati je više od 3.800 ljudi, a uglavnom objavljuje slike s dečkom i neke događaje iz života, a ima i jednu s Teletubbiesima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti