Nikolina Kovač za „Azru“ otkriva da za Novu godinu nastupa sa Halidom Bešlićem u Sarajevu

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @nikolina.kovac

Pjevačica Nikolina Kovač, Sarajka s adresom u Beogradu svojim talentom, ljepotom i harizmom već godinama važi za priznato ime regionalne estrade. Lijepa pjevačica koja je u braku s pjevačem Sašom Kaporom i imaju dvoje djece, za magazin „Azra“ otkrila je kakva atmosfera vlada u njihovom domu prije novogodišnjih praznika i da li će raditi za najluđu noć.

– Decembarsko sam dijete i odmalena se radujem novogodišnjim praznicima.  Nekako čuvam to dijete i radost u sebi i ne dam da mi ga manje lijepe životne situacije ukradu. Tako da, u našem domu vlada odavno praznična euforija i jelka svijetluca punim sjajem – priznala je Kovač.

Za Novu godinu nastupat će u rodnom gradu.

– Na moje veliko zadovoljstvo za doček Nove godine ću nastupati u Sarajevu sa mojim dragim Halidom Bešlićem u hotelu Hills. To je za mene velika privilegija i jako se radujem. Zaista ću se potruditi da sa mojim bendom napravim fantastičnu atmosferu, jer nastupati sa tako velikom zvijezdom je velika čast, ali i velika odgovornost. Radujem se i vjerujem da ćemo zajedno da ispisujemo trenutke za pamćenje – istakla je Nikolina za naš magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti