Najbolji bivši na svijetu: Irina, Bradley i kćerka Lea uživaju zajedno u prazničnom duhu

Piše: Azra

iNSTAGRAM: @justjared @thehollywoodpipeline

Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk ne prestaju oduševljavati fanove. Bivši supružnici zajedno su sa svojom kćerkicom Leom prošetali centrom New Yorka kako bi posjetili čuveno drvce ispred Rockefeller centra.

Ležerno dotjerani nisu skrivali sreću na licima što su sa svojom mezimicom uživali u prazničnom ugođaju. Par je naime, odveo 5-godišnju kći da vidi raskošno božićno drvce ispred Rockefeller centra, koje ove godine krasi 50 hiljada lampica i tri miliona Swarovski kristala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Od 1933. do danas, svake godine tradicionalno se pale lampice prve srijede nakon Dana zahvalnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hollywood Pipeline (@thehollywoodpipeline)

Bivši partneri sve više vremena provode zajedno, a osim brige za kćerkicu, bez ustezanja razmjenjuju i nježnosti na ulici. Tako su pokrenuli i šuškanja da, iako nisu vezani papirom i ne zna se jesu li opet u vezi, rade na proširenju porodice.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti