Nije mu se javljala na telefon: Ovo je iznos koji Severina duguje Kojićima

Piše: Azra

Domaću javnost nedavno je iznenadila vijest da pjevačica, Severina Vučković, navodno duguje novce bivšem svekru Draganu Kojiću Kebi. Iznos njezinih dugovanja porodici Kojić je oko 140 hiljada KM.

Tokom pandemije koronavirusa pjevačica je većinu vremena provodila u porodičnoj kući supruga Igora Kojića, a kako nije nastupala zbog mjera koje su tada bile na snazi, novac koji je izdvojila vrlo je brzo potrošila. Kada je potrošila džeparac, otišla je kod svekra Dragana i tražila od njega pozajmicu, koju joj je on, navodno, dao istog dana, otkrio je Kuriru izvor blizak pjevačici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

-U međuvremenu je ona uhićena zbog kršenja policijskog sata, a i tu kaznu joj je Keba platio. Brzo nakon toga ona i Igor su se razveli, a Splićanka je pokupila stvari i vratila se u Hrvatsku. Ono što nas je sve iznenadilo je to da nikada nije nazvala kako bi vratila novce. Keba joj je odlučio oprostiti sitne dugove, ali ju je u jednom trenutku pozvao za ovaj dug. Ona mu je rekla: ‘Nemam sada’, a sljedeći put se nije javila i on je digao ruke od toga’, ispričao je izvor.

Inače, Dragan Kojić Keba nedavno se oglasio o pomirenju sina Igora s Milanom Popovićem te se osvrnuo na bivšu snahu i glasine o njezinim navodnim novčanim dugovanjima njegovoj porodici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragan Kojic KEBA (@dragankojickeba)

Severinin svekar sudjelovao je na snimanju novogodišnjeg programa, a na pitanje novinarke je li istina da mu Severina duguje novce – vješto je izbjegao direktan odgovor.

-To rekla kazala me ne zanima. Od sto posto uspomena, puno je više lijepih uspomena nego onih koje nisu lijepe, izjavio je za Kurir televiziju.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti