Shakira odgovorila na šuškanja o vezi sa svojim instruktorom

Piše: Azra

Posljednjih nekoliko mjeseci Shakira je prolazila kroz buran period. Sve je počelo od njenog prekida sa fudbalerom Gerardom Piqueom, koji je ostavio zbog mlade studentice, pa do optužnice za utaju poreza, gdje joj je čak prijetila i zatvorska kazna. Nedavno su se pojavila šuškanja da pjevačici opet cvjetaju ruže na polju ljubavi, prenosi Marca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Prije nekoliko dana počelo se šuškati da je u vezi s instruktorom surfanja, no Shakira je to demantirala te je poslala poruku medijima ne bi li stala na kraj glasinama.

-Iz poštovanja prema mojoj djeci i ranjivom trenutku kroz koji prolaze, molim medije da prestanu s nagađanjima. Nemam partnera i ništa osim potpune posvećenosti svojoj djeci i njihovoj dobrobiti, izjavila je Shakira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burberry (@burberry)

Inače, instruktor surfanja uči surfanju ovu porodicu već dugo vremena, a učio je čak i Piquea.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti