Amer Kadić za ”Azru”: Nikada ne bih mogao biti sudija

Piše: E M

Kroz ”Azrine“ priče dosad je prošlo mnoštvo uspješnih muškaraca. Vrhunske glumačke i pjevačke zvijezde, sportisti, influenseri otkrivali su nam sve čari poslova kojima se bave. Sada smo odlučili upoznati njihovu drugu stranu. Ovaj put razgovarali smo sa Amerom Kadićem, te smo ga upitali pomalo neobična pitanja iz njegove svakodnevice.

Sarajlija Amer Kadić na svom Instagram profilu okupio je više od 65.000 ljudi. Amer je stravstveni ljubitelj putovanja, a sa svojim pratiteljima nerijetko dijeli iskustva i magične prizore s najegzotičnijih destinacija. Iza njega su brojne uspješne saradnje za mnoge poznate brendove.

Posao koji nikad ne biste radili?

– Zasigurno će zvučati jako čudno, ali mislim da nikada ne bih mogao raditi kao sudija. Jako sam emotivna osoba, jako često subjektivan prema ljudima i situacijama.

Koja Vam riječ zvuči seksi?

– Riječ koja me uzbuđuje i koja mi je sexy, bez obzira ko i kada je izgovorio, jeste PUTOVANJE.

Šta želite da Vas ljudi prestanu pitati?

– S kim spavam i s kim se budim, kojem Bogu se molim i za koga ću glasati na izborima, jer su mi to jako privatne informacije i komuniciram ih isključivo s meni najbližim osobama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amer Kadic (@amerkad88)

Na koje tri stvari nikada ne biste potrošili svoj novac?

– Iako volim i uživam u luksuznim putovanjima, ono što je sigurno jeste da nikad neću trošiti novac na poslovnu klasu ili kartu prve klase, isto tako sve igre na sreću i sve ono što ne mogu imati u ruci i reći: kupio sam to.

Jeste li ikada imali slomljeno srce?

– Ko nije? Nekako sam te sreće da su sada već bivši prijatelji bili upravo ti koji su mi lomili srce.

O čemu možete pričati satima uzastopno?

– Moji prijatelji za mene kažu da nema teme o kojoj ja ne bih mogao razgovarati, a razgovori traju nekad i satima.

Šta ste prestari da radite, ali još uživate u tome?

– Jedini strah koji imam, da ne kažem od kojeg bolujem, jeste gerontofobija. Tako da kao osoba koja se straši starosti vam mogu reći da nikada nismo prestari za bilo šta.

Koji glumac bi bio najbolji da Vas igra u filmu o Vašem životu?

– Ne smatram sebe bilo kakvom zvijezdom ili bilo što slično, ali sigurno imam jako zanimljiv život i nekako mogu zamisliti Toma Ellisa kao glavnu ulogu.

Kojom igrom dominirate kada je igrate?

– UNO.

Šta je bilo zabavno raditi jednom, ali više nikada nećete pokušati?

– Volim adrenalin, jako često posjećujem adrenalinske parkove i svaki put iznova kažem nikad više i opet ponovim. Ovog ljeta sam u društvu Davora Gerbusa, Ilde i Edina Humića posjetio „The Land of Legends“ u Antaliji i naravno nagovorio sam ih na roller coaster, za vrijeme vožnje Ilda i ja smo u nekim trenucima gotovo gubili svijest i naravno da sam nekoliko dana poslije opet ponovio, iako je bilo rečeno nikada više.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amer Kadic (@amerkad88)

Koja je hrana za Vas najiritantnija?

– Smatram sebe velikim gurmanom, često kuham i uživam u tome, volim eksperimentirati s okusima i jedino što mi smeta su školjke i sve što je sluzavo.

Koje je najbolje WiFi ime koje ste vidjeli?

– Mislim da WiFi u mom stanu ima najbolje ime i često se društvo smije kada pitaju koji je WiFi, a ja kao iz topa kažem „Debili“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti