Matthew Perry otkrio zašto ne može pogledati nijednu epizodu “Prijatelja”, razlog slama srca

Piše: Azra

Foto: Instagram @serie_sxnetflix @mattyperry4

Glumac Matthew Perry, zvijezda “Prijatelja”, otkrio je da ne može gledati stare epizode kultne serije. Gotovo 30 godina od prve epizode “Prijatelja” brojni ljudi širom svijeta i dalje rado gledaju reprize serije, no Matthew nije jedan od njih. Kaže da se ne može natjerati ponovo gledati seriju zbog svoje borbe s ovisnošću, koja je počela za vrijeme snimanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

-Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati ‘alkohol, opijati, kokain’. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim, rekao je u razgovoru za CBC. Prisjetio se i teških trenutaka iz svog života i borbe s ovisnošću te je u jednom trenutku i zaplakao pred kamerama.

-U jednom trenutku toliko sam se tresao da sam, ako sam se htio pomjeriti samo od police s knjigama do stola, morao to učiniti oslanjajući se o nešto. Otišlo je toliko daleko, rekao je glumac.

Izvor: index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti