Kanita Karišik za “Azru” predlaže top kombinacije za zimske dane

Piše: Samila Pilav

Bivša Miss Nizozemske Kanita Karišik-Zaimović prava je zaljubljenica u modu. Karišik-Zaimović je, nesumnjivo, još jedan reprezentativni izdanak bosanskohercegovačke kulture, tradicije i ljepote u inozemstvu.

Za “Azrine” čitateljice otkrila je top kombinacije za zimske dane.
PUFNASTE JAKNE

– U vlažnim i snježnim danima odlične su pufnaste jakne koji su topli kao “jorgani”  u svim odjevnim kombinacijama i u svim prilikama! Lagane su za nošenje i praktične.

 OMILJENI KAPUTI

– Trenutno su mi tamno plavi i smeđi/zelenkasti omiljeni kaputi za ovu sezonu koje vrlo često uključujem u svoje kombinacije.

Tamno plavi kaput u kombinaciji sa bež tonovima odaje italijanski stil.

KAPUT OD KAŠMIRA

– Kad želite uroniti u prirodne, a tako nježne materijale u suhim, hladnim danima moj izbor je kaput od kašmira. Boje, neutralne. Moj odabir je bio maslinasta boja koja se uklopila sa predivnim šalom također od istog materijala.

CIPELA GLAVU ČUVA

– U našem narodu poznata je uzrečica “cipela glavu čuva”, e to je zaista najveća avantura u kupovini i odabiru iste! Prvo znamo da je cijena obično presudna, ali… da li je to najvažnije.

– Odaberimo udobno, stabilno, lagano. Cipele, čizmice što nam izmame osmijeh na lice i koje se sljube’ sa stopalom. Moj odabir je u većini slučaja prirodna koža koju prije nošenja zaštitim sprejem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti