Ashton Kurcher bio spreman oduzeti sebi život kako bi spasio brata i donirao mu srce

Piše: Azra

Glumac Ashton Kutcher otvoreno je progovorio o tome da si je želio oduzeti život kako bi spasio bratov.

Kutcher ima brata blizanca Michaela koji ima cerebralnu paralizu, što utječe na njegovu koordinaciju i motoričke sposobnosti, a stvari su se pogoršale kada su braća bila u ranim tinejdžerskim godinama i doktori su rekli da Michaelu preostaje samo nekoliko sedmica života ako ne dobije transplantaciju srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@ashtonkutcherdaily)

-Razmišljam u sebi: ako je iko odgovarajući donor, onda sam to ja. Onda počinješ vrtjeti te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko, prisjetio se Kutcher u novom dokumentarnom serijalu The Checkup with Dr. David Agus.

-Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: ja sam odgovarajući donor, vjerojatno bio tačan trenutak kada se dogodila promjena, gdje sam pomislio: kako mogu biti ovaj sretnik, a moj brat se rodio s cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca? dodao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Kutcher (@mkutch)

Michael je na kraju uspio pronaći donora i sada radi kao motivacijski govornik koji često sudjeluje na raznim susretima.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti