Španjolska princeza navodno je luda za Gavijem, mogla bi ga koštati karijere

Piše: Azra

Talentovani španjolski reprezentativac, Pablo Martin Paez Gavira, poznatiji kao Gavi, zbog svoje popularnosti, ali i svog izgleda privlači pažnju brojnih djevojaka, među ostalima navodno i španjolske princeze Leonor.

Gavi ima samo 18 godina, već ga se smatra jednim od najboljih fudbalera današnjice, a izabran je i za najboljeg mladog fudbalera svijeta. S reprezentacijom Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Kataru ispao je u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Maroka. Gaviju je ovo bio prvi nastup na Svjetskim prvenstvima, a uspio je na tri utakmice u grupnoj fazi postići i jedan gol.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GAVI (@pablogavi)

Španjolski mediji pišu kako je za Gavijem zaluđena Leonor, najstarija kći španjolskog kralja Felipea, koja je godinu dana mlađa od Gavija, a nedavno joj je on poslao i potpisan dres.

Njezin otac, kralj Felipe VI., bio je u Dohi u Kataru kako bi gledao prvu utakmicu Španjolske protiv Kostarike, a nakon utakmice navodno je rekao Gaviju da ga njegova kći “voli”. Gavi je odgovorio poslavši joj svoj potpisan dres iz španjolske reprezentacije.

Mediji tvrde da je princeza Leonor oduševljena 18-godišnjakom, a Football Espana izvještava da je njen školski ormarić pun slika zvijezde Barcelone. Princeza Leonor formalno je poznata kao princeza od Asturije i prijestolonasljednica je s obzirom na to da je prvorođeno dijete kralja Felipea VI. i kraljice Letizije.

Međutim, ako bi se Gavi i princeza Leonor u budućnosti spojili i vjenčali, onda bi se mladi fudbaler možda morao prekinuti karijeru. Pravila i običaji kraljevske porodice uključuju mnogo aktivnosti i Gavi možda ne bi imao vremena za utakmice.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti