Lepa Brena i Boba Živojinović slave 31. godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo vjenčanje

Piše: S.P.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojnović vjenčali su se na današnji dan 1991. godine i danas slave 31. godišnjicu braka. Tim povodom je legendarna pjevačica objavom na Facebooku podsjetila na najljepše trenutke njihovog braka.

Vjenčanje je održano u hotelu Interkontinental u Beogradu, koji je u to vrijeme bio među najluksuznijim hotelima u Socijalističkoj federativnoj republici Jugoslaviji. Brena je nosila vjenčanicu modne kuće Dior, a rađena je po mjeri. Mediji su pisali da su neki ljudi bili voljni otkupiti pozivnice kako bi mogli prisustvovati vjenčanju stoljeća, koje je koštalo 50.000 tadašnjih njemačkih maraka. Zanimljivo je to da mladenci nisu pozvali nikog od političara.

Vanesa Šokčić je pjevala, a Saša Popović je bio zadužen za vođenje glavnog dijela programa. Navodno je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. Ovaj događaj bio je toliko značajan da je zbog njegovog prijenosa prekinut Dnevnik.

– Ono što veže nas dvoje je ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Poslije toliko godina veze i braka čovjek nauči kako održati dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u njegovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška, izjavila je Brena jednom prilikom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti