Koga ljube najveće glumačke face regiona

Piše: L. K. P.

Foto: hellomagazin.rs i pixsell.hr

 

U cijelom regionu imamo glumce koji su miljenici ženskog dijela publike. Pamte se po svojim ulogama, ali i pojavljivanjem na premijerama, crvenom tepihu i pressicama. Ali pripadnice ljepšeg spola veoma zanima i ko su njihove pratilje, koga ljube i koje dame su uspjele da ih osvoje.

Iako mnogi svoj privatni život kriju daleko od očiju javnosti, ipak otkrit ćemo koga ljube neke od najvećih regionalnih glumačkih faca.

Foto: IVAN DOBRIČIĆ

Glumac Miki Manojlović više od dvadeset godina je u braku sa glumicom Tamarom Vučković. Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, jer Manojlović veoma rijetko daje intervjue, a još rjeđe otkriva detalje koji se tiču njegovog privatnog života.

Foto: Pixsell

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

I glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić svoj privatni život krije od očiju javnosti. Njegova supruga ne pojavljuje se često u javnosti, zato što se više ne bavi javnim poslom. Nekadašnja manekenka Maja Bjelogrlić svog supruga je upoznala je na snimanju jedne reklame za namještaj, a od tada su nerazdvojni. Budući da je prava rijetkost vidjeti atraktivnu brinetu u javnosti, hvaljeni glumac ne libi se pokazati svoju zgodnu suprugu na društvenim mrežama.

Mada se o njegovom privatnom životu dosta toga zna, glumac Nikola Kojo o intimi nikada ne govori javno. Jedna od poznatih činjenica iz njegovog privatnog života je njegova ljubav s lijepom manekenkom Aleksandrom Đurić, koja je počela prije 14 godina, a zajedno su osnovali i porodicu.

Žena koja je osvojila njegovo srce, prije toga je osvojila simpatije mnogih. Naime, Aleksandra je široj javnosti poznata kao manekenka u spotu Zdravka Čolića za pjesmu “Moja draga”, odakle je svi pamte kao fatalnu plavušu.

Glumac je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka je 12 godina mlađa od njega. Aleksandra je uspešno radila na modnim pistama u Njemačkoj, Parizu i Milanu.

Aleksandra i Nikola su se zabavljali samo osam mjeseci prije nego što su vezu krunisali brakom. Imali su skromno vjenčanje u Beogradu septembra 2007. godine i od tada žive u skladnom braku i imaju tri kćerke.

Rade Šerbedžija tri decenije je u braku s rediteljicom Lenkom Udovički.

Od kada su se 1990. godine upoznali u Subotici, bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo. Vjenčali su se kada je on imao 43, a ona 23 godine.

Branko Đurić Đuro u braku je s lijepom slovenskom glumicom Tanjom Ribič oko 29 godina. Svoj privatni život čuvaju za sebe osim kada us neke posebne prilike kao što je bila 25. godišnjica braka, kada su objavili fotografiju iz kade u pjenušavoj kupki. Tanja i Đuro u dugogodišnjem su srećnom i skladnom braku i imaju dvije kćerke, Zalu i Eli. Dok Đuro iz prvog braka sa Nevenom Đurić ima sina Filipa.

Foto: Pixsell

Enis Bešlagić svoj privatni život vješto skriva od očiju javnosti, a veoma rijetko se pojavljuje na događajima sa svojom porodicom. Stoga članovi njegove porodice su skoro pa nepoznati široj javnosti.

Međutim, bh. glumac u pratnji supruge i kćerke pojavio se ljetos na Nininoj rođendanskoj zabavi. Poznato je da su Bešlagići veliki prijatelji s poznatom hrvatskom pjevačicom, a naročito njihova kćerka Asja.

Enis i Sabina poznaju se gotov čitav život, a uz ljubav veže ih čvrsto prijateljstvo. U dugom i sretnom braku dobili su dvoje djece, kćer Asju i sina Maka.

Leon Lučev je nakon četiri godine veze uplovio u bračnu luku s trinaest godina mlađom riječkom glumicom Jelenom Graovac s kojom je dobio kćerku Neo.

Lučevu je to četvrto dijete, iz desetogodišnjeg braka s kiparicom Ivanom Jelavić ima 21-godišnjeg sina Ivana, 18-godišnju kći Elu i 16-godišnju Zoe.

Ovaj rođeni Šibenčanin drži se podalje od medija, pogotovo kada je njegov privatan život u pitanju.

Goran Višnjić  je u braku s Ivanom Vrdoljak od 1999. godine. Par ima troje djece, dvoje usvojenih te jedno biološko dijete. Inače, Goran se u prošlosti često družio sa školskom kolegicom Mirelom Rupić, a 2007. godine postao je otac djevojčice Lane Lourdes koju je rodila upravo Mirela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti