Zavodila mu je i oca i brata: Beckhamov sin suzdržavao se da ne gleda u ženu koja mu je htjela uništiti porodicu

Piše: Azra

U Londonu je nedavno održana ‘The British Fashion Awards’ dodjela nagrada, a prisutna su bila brojna poznata lica.

Među njima, veliku je pažnju privukla pjevačica Rita Ora koja se na crvenom tepihu pojavila u ‘goloj’ haljini u kojoj je pokazala donje rublje koje je pjevačica obukla. Također, iznenadila je zanimljivim make-upom kao i ‘nevidljivim’ obrvama koje poznate dame sve češće koriste kao dio svoje šminke.

Ipak, nije samo njeno izdanje bilo razlog pažnje koja se našla na popularnoj pjevačici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Naime, nedaleko od nje, pred paparazzima je pozirao i sin bivšeg fudbalera Davida Beckhama, Romeo Beckham, koji je na događaj došao ruku pod ruku s djevojkom Mijom Regan koja se, također, odlučila za crvenu toaletu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli cruz b (@beckham_cruzie)

Sigurni smo da se 20-godišnji Romeo svim silama nastojio udaljiti od pjevačice kosovarskih korijena i to sve zbog priča da se u prošlosti nabacivala i njegovom ocu Davidu i njegovom starijem bratu Brooklynu.

Naime, kako se prije nekoliko godina pisalo u stranim medijima, Brookyln je bio zaljubljen u Oru, dok je ona inzistirala na tome da ostanu prijatelji. Ipak, Daily Mail je pisao da je dvojac ipak podijelio nekoliko poljubaca, a onda su jednom prilikom zajedno viđeni u Londonu.

Ali tu nije kraj. Nakon afere s Brooklynom, pisalo se da je Rita slala poruke Davidu, što je bilo apsolutno šokantno. Ipak, nije ni čudno kada su ih paparazzi uslikali da se prijateljski grle samo tri sedmice nakon skandala sa sinom.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još