Meghan Markle otkrila detalje o prvom susretu s Kate Middleton i šta je najviše iznenadilo

Piše: Azra

Foto: Instagram @duchess_daily

Na Netflix je stigao dugo iščekivani dokumentarni serijal o Meghan Markle i princu Harryju. U prvim epizodama dokumentarca, vojvotkinja od Sussexa opisala je „uznemirujući“ trenutak kada je prvi put upoznala suprugu princa Williama, Kate Middleton, nedugo nakon što je njena veza s Harryjem postala javnom.

Bivša američka glumica u dokumentarcu je istaknula koliko se iznenadila „formalnošću“ kraljevske porodice i u privatnom okruženju. Priznala je kako do tada nije bila svjesna formalnosti s kojom članovi kraljevske porodice provode svoje dane, a princa i princezu od Walesa dočekala je bosa i u poderanim trapericama.

-Oduvijek sam grlitelj i nisam shvaćala da je to jako uznemirujuće za mnoge Britance, rekla je Markle, govoreći o svom prvom susretu s Kate.

-Tada sam vrlo brzo počela shvaćati da se formalnost koju njeguju izvana preslikala i unutra, priznala je Meghan rekavši kako nije očekivala da će se članovi kraljevske porodice ponašati iza zatvorenih vrata na isti način na koji se ponašaju na javnim događanjima.

U prvim epizodama dokumentarnog serijala na Netflixu, Meghan se dotakla i prvog susreta s Harryjevom bakom, pokojnom kraljicom Elizabetom, priznavši kako nije imala pojma da će joj se morati nakloniti kada se sretnu.

Meghan Markle priznala kako je morala paziti na baš svaki detalj jer se greške nisu opraštale, ali i zašto joj je dan nakon zaruka bio najgori.

– Moja baka bila je prvi stariji član kraljevske porodice kojeg je Meghan upoznala. Nije imala pojma što u trenutku susreta treba činiti, otkrio je Harry na što je Meghan dodala kako do posljednjeg trenutka nije znala da će upoznati kraljicu.

-Bili smo u autu i išli smo u kraljevsku ložu na ručak, a Harry je rekao: „Oh, moja baka će biti ovdje!“ Vozili smo se i onda mi je rekao rekao: „Znaš se nakloniti, zar ne?“, a ja sam pomislila da se šali, otkrila je Meghan.

Pročitajte još