Maya Berović digla prašinu u čizmama od 3.000 KM: Liniju dovela do savršenstva

Piše: Azra

Foto: Instagram @mayaberovicofficial

Pjevačica Maya Berović skupocjenim stajlingom izazvala je niz komentara. Maya se nakon poroda vratila na scenu i odmah krenula sa nastupima, snimanjima spotova i pjesama, a mnogi su komentarali njen izgled koji je dovela do savršenstva.

Ona se za snimanje spota odlučila za stajling koji je prije svega istakao njenu savršenu figuru. U pitanju je mini haljina iz nove kolekcije čuvenog francuskog dizajnera Jean Paul Gaultiera, čiji je kreaciju Maya nosila i nedavno, a za koju se odlučila i Jelena Karleuša.

Ova haljina je nastala kao rezultat saradnje Gaultiera i modne kuće “Y/Project” a cijena joj je “simboličnih” 890 KM. Ono po čemu je zanimljiva je da se na njoj vidi nago žensko tijelo. Izazvala je brojne kontroverze. Čizme su Balenciaga i cijena im je 3.000 KM.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti