Ko su žene koje su Cristianu Ronaldu rodile troje djece

Piše: Azra

Legendarni fudbaler ima ukupno petero djece, a samo dvoje mu je rodila partnerica Georgina. Sve ostale dobio je putem surogat-majki čija imena nikada nisu otkrivena, a vrlo vjerojatno niti neće, jer su morale potpisati ugovore kojima se obvezuju na vječnu šutnju.

U vrijeme kad je dobio najstarijeg sina 2010., Ronaldo je započeo vezu s Irinom Shayk i nikome nije bilo jasno što se događa.

– S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio s njegovom majkom, koja želi da njezin identitet ostane tajna, starateljstvo ću preuzeti ja – napisao je Ronaldo.

Budući da je na glasu kao jedan od najpoželjnijih muškaraca kojemu je rijetko koja ljepotica uspjela odoljeti, ali i kojeg je rijetko koja duže uspjela zadržati pored sebe, vijest da je postao otac sina o kojem će se sam brinuti mnoge je šokirala. Odmah su se pojavile brojne teorije, od te da je majka djeteta Amerikanka s kojom je imao kratku aferu do toga da je riječ o surogat-majci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Nedugo nakon te objave Ronaldo se našao usred zanimljivog skandala. Bivša Miss Španjolske María José Suárez ostala je trudna nakon što je prekinula s dečkom, teniserom Felicianom Lópezom. Nagađalo se da se potajno zabavljala s portugalskim reprezentativcem, što je potaknulo priče da je upravo ona majka njegovog djeteta. Ona je negirala vezu s fudbalerom, a poslije je i izgubila dijete. Iako nije potvrđeno, mali Cristiano Ronaldo navodno je plod jednonoćne afere svoga slavnog oca i siromašne američke konobarice. Tokom boravka u Americi u ljeto 2009. u jednom restoranu upoznao je konobaricu koju je pokušao osvojiti riječima: “Ja, ti, seks, seks.” Kako ga nije odmah shvatila, ponovio je i malo preformulirao rečenicu: “Ja, ti, poljubac” i na zamagljeno prozorsko staklo nacrtao srce. Time je osvojio neimenovanu djevojku, noć su proveli zajedno u hotelskoj sobi, a kada je saznala da je trudna, kontaktirala je fudbalerovog menadžera. Odmah je napravljena DNK analiza kojom je potvrđeno da je Cristiano otac. Poslije je priča malo izmijenjena i umjesto Amerikanke spominjala se 21-godišnja britanska studentica koja se navodno pokajala što se odrekla djeteta i ugovorom obvezala na vječnu šutnju.

-Nema nikakve žene koja ga zove. Nema majke, nema telefonskih poziva, ničega. Majka je mrtva. Dijete nema majku, rekla je jednom prilikom Ronaldova sestra Katia Aveiro kad su krenule glasine da majka malenog Cristiana želi kontakt s njim.

-Dječak je naš. Ne želim reći kako smo ga dobili, ali garantujem vam da je on sin mog brata, moj nećak, naša krv. Njegova majka je moja majka koja je s njim 24 sata dnevno, dodala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Godine 2015. prekinuo je s Irinom, navodno zbog majke kojoj niti jedna njegova partnerica nije dovoljno dobra za njenog sina.

A onda je u njegov život ušetala Georgina.

Georgina je radila kao asistentica prodaje u Guccijevu butiku i jednog su se dana susreli. Odmah su kliknuli, a nekoliko dana poslije imali su priliku razgovarati na eventu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

– Mogli smo razgovarati u opuštenoj atmosferi i to je za oboje bila ljubav na prvi pogled. Privukla me njegova visina, tijelo, njegova ljepota. Treperila sam ispred njega i iskra je zapaljena – opisala je sudbonosni susret 2016.

Godinu kasnije objavili su da čekaju prvo zajedničko dijete, što je izazvalo pravu pomutnju u medijima jer je Cristiano nekoliko sedmica prije, u junu 2017., dobio blizance Evu Mariju i Matea. Tada je preko svojih predstavnika poručio da je djecu rodila surogat-majka u blizini kalifornijskog grada San Diega. Georgina je djevojčicu Alanu Martinu rodila u novembru iste godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

U oktobru 2021. saznalo se da par čeka blizance, ali nažalost, jedna beba nije preživjela porod.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još