Maid Hećimović čestitao supruzi rođendan: Želim nam vatromet emocija, bezbroj poljubaca i još jednu bebu

Piše: S.P.

Popularni bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla žive najljepši životni period. Sa svojim sinovima žive skladan porodični život i često na njihovim društvenim mrežama možemo vidjeti fotografije kako uživaju u njihovom domu, na putovanjima, druženjima s prijateljima i slično.

Danas Maidova supruga proslavlja rođendan, a svoju sreću podijelio je i s pratiteljima na Instagramu, te podijelio emotivnu poruku.

– Moja Vila. Pored svih ženinih kvaliteta, koje jedan muškarac može uzeti u obzir, kada bira ženu s kojom će provesti život, mislim da nam je ipak svima najvažnije, kakva će ta žena biti majka našoj djeci. Bez obzira što je moja žena meni najljepša na svijetu (i ne samo meni), bez obzira što je pametna, bez obzira što je dobra osoba, bez obzira što je prava dama, bez obzira što je žena sa stilom i bez obzira što je volim neizmjerno, ipak moram naglasiti da sam najsretniji što mi je djecu rodila žena koja je trenutno najbolja i najpožrtvovanija majka na planeti! Toliko snage i toliko požrtvovanosti u jednom nježnom biću, je zaista fascinantno. Zašto baš danas ovo pišem? Zato što joj je danas rođendan i hoću baš na njen dan, da joj odam to priznanje, jer mislim da većeg priznanja nema!

Ljube moja, moja vatro i moja vodo, želim ti svaki dan u životu ispunjen smijehom i oprosti mi ako nisam u stanju da otklonim crne oblake, koje ponekad vrtlog života zna da donese.
Život bez tebe ne bi imao smisla i zato ti hvala što si tu!
Hvala ti što si mi ove godine rodila još dva sina, dva upisa ljepote! (Malo li je) Rayan, Leny i Andy su sretnici što imaju takvu mamu!

Neka ti ova godina priušti puno lijepih stvari, tako lijepih, baš poput tebe same!
Želim nam puno putovanja, slavlja, uživanja uz vino i meze kad djecu povaljamo, vatromet emocija, bezbroj poljubaca i još jednu bebu! Ako se odlučiš, ja sam spreman!
I za kraj, znaj da te tvoj Ljube voli najviše na svijetu, sretan ti rođendan!

PS: Da ne bude baš da mi je žena preidealna:
Molim te zavrni radijatore, kad po sat vremena prozračuješ kuću! Ja znam da ti voliš kad je toplo vani, ali teško da ćemo tako dvorište ugrijati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maid Hecimovic (@maidhecimovic)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti