Anica Dobra u slatkom iščekivanju: Uskoro postaje baka

Piše: L. K. P.

Foto: Gloria.rs / Stefan Tomašević

Glumica Anica Dobra tokom 2022. godine doživjela je mnogo lijepih trenutaka. Njena kćerka, Mina Sovtić udala se u apriliu ove godine, a sada u njihov dom stiže još lijepih vijesti.

Mina i njen partner su se vjenčali na privatnoj proslavi koja je upriličena za mali broj ljudi. Nakon što je par započeo zajednički život sada je došlo vrijeme i za proširenje porodice. To je bio povod za novo slavlje u domu Anice Dobre i njene kćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark)

Kako su prenijeli srbijanski mediji, Mina je u drugom stanju. Ona sada čeka prinovu sa svojim suprugom Lukom Nikolićem. U dom lijepe Mine beba će stići naredne godine.

Majka glumice, Anica Dobra i otac Miodrag Sovtić presretni su što će se uskoro ostvariti u ulogama bake i dede.

Cijela porodica je sretna i uzbuđena i s nestrpljenjem isčekuju trenutak kada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Glumica Anica Dobra se posebno raduje, a ni njeni fanovi nisu ostali ravnodušni na ovu vijest, pa su počeli da joj čestitaju i šalju prelijepe poruke.

O Mini se rijetko kada piše u medijima, jer je mlada glumica odlučila da se posveti svom partneru i porodici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti