Messi se u Antonelu zaljubio još kao dječak, a danas su jedan od najskladnijih parova

Piše: Azra

Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi još od srednje škole ljubi samozatajnu Antonelu. Upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

Za razliku od mnogih drugih supruga nogometaša, Antonela pokušava čim više izbjegavati medije i javnost. Messi ju je javnosti prvi put predstavio 2008. godine i tad je privukla veliku pozornost. Ipak, ostala je samozatajna te detalje o njihovom privatnom životu otkriva tek na Instagramu, gdje je u posljednje vrijeme sve aktivnija.

Studirala je stomatologiju, no taj je studij prekinula kako bi se posvetila komunikologiji. Naposljetku je odustala i od toga te se posvetila manekenstvu.

Messi i lijepa Argentinka zajedno imaju tri sina. Najstariji Thiago rođen je 2012. godine, a tri godine kasnije na svijet je stigao i Mateo. 2018. godine dobili su i trećeg sina, Cira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju. Na popisu uzvanika glamuroznog vjenčanja tad se pronašla većina igrača Barcelone, a ukupno je bilo oko 260 gostiju. Događaj su osiguravale stotine policajaca te zaštitari unutar hotela, a akreditirano je i 150 novinara za posebnu press-zonu. Ipak, novinari nisu imali pristup cijelom prostoru.

Veliku pažnju javnosti privukla je i činjenica da je Messi zamolio svoje goste da ne donose darove, već da, ako mogu, novac uplate na račun njegove zaklade za pomoć djeci. Messi je nakon vjenčanja supruzi posvetio i posebnu tetovažu. Na svom je tijelu dao istetovirati njene usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još