Omiljena holivudska glumica zabila joj nož u leđa: Dok se porađala oni bili u krevetu

Piše: Azra

Isabelle  Adjani bila je i ostala jedna od najljepših žena na velikom platnu. Čak i danas, iako ima 67 godina, francuska glumica oduzima dah ljepotom.

Nažalost, iako su joj uloge i hit filmovi donijeli brojne prestižne nagrade i karijeru o kojoj bi neko mogao samo da sanja, kada je riječ o ljubavi, tu je priča bila potpuno drugačija. Na ovom polju joj nisu “cvjetale ruže”, a nož u srce zabio joj je upravo onaj kojeg je najviše voljela.

Proslavila se ulogom u filmu ‘Kraljica Margo’, a u karijeri je pet puta okrunjena francuskom nagradom Cezar, te je 1981. osvojila dvostruku nagradu za najbolju glumicu u Kanu.

 

Ono što je ovu divu oduvijek, osim njene ljepote, učinilo intrigantnom i zanimljivom javnosti je njen buran ljubavni život. Isabelle je imala ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi, ali samo jednu pravu – o kojoj govori i danas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel)

Život joj je tako obilježila šestogodišnja veza s trostrukim oskarovcem Danijelom Dej-Luisom, s kojim ima sina, a koji ju je ostavio trudnu, bez ijedne riječi. Nikada joj nije rekao zašto je njihovoj vezi došao kraj. Naime, kasnije se saznalo da je u vrijeme kada se porađala, on uživao u aferi s Juliom Roberts.

Inače je glumica dobila još jednog sina, dakle ukupno ima dvoje djece, krajem 1970-ih s kinematografom Brunom Najtenom.

Nakon ljubavnog fijaska s Dej-Luisom se zaljubila i vjerila a za poznatog muzičara Žam-Majkl Žara ali ni ta ljubav nije potrajala pa su se razišli 2004. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel)

Danas je prekrasna Isabelle sama te je javno rekla kako je njen ljubavni život ispunjen tragičnim greškama zbog kojih će se uvijek kajati.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti