Brena otkrila porodične tajne: Ko najviše troši, a ko pravi najveće probleme

Piše: E.M.

Foto; Instagram @stefanzivojinovic

Muzička zvijezda Lepa Brena gostovala je u emisiji Ami G show kod Ognena Amidžića i tom prilikom otkrila brojne zanimljivosti iz privatnog života. Voditelj je imao interesantna pitanja koja se tiču njene porodice, pa smo tako saznali ko kod Živojinovića najviše troši, ko se najbrže naljuti, ko je najproblematičniji.

Na pitanje ko najviše troši, Brena je otkrila da je to još uvijek njen najmlađi sin Viktor.

– Prije jedno dvije, tri godine, prestali su sinovi da koriste naše kartice, Filip, naravno, mnogo ranije. Oni svi rade, imaju firme, veoma su vrijedni i radni, ali Viktor i danas zna da me podsjeti. Kad mi stigne na telefon poruka o potrošnji, onda znam da je moja kartica kod njega sigurno.

Boba i Viktor su impulsivni, dok Filip, Stefan i Brena, prema njenim riječima, smiruju situaciju.

Foto: Youtube printscreen/  Gostovanje u Ami G showu

Otkrila je i kako je ona najemotivnija i kako često zna da pusti suzu.

-Ja sam ta koja plače, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvijek se rasplačem na veliku količinu nježnosti i ljubavi, kada dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju, mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi i ja sam prva koja plače – priznala je.

-Ko najviše voli da jede i zašto Boba? – upitao je voditelj.

–  Ovo više nije tačno. Mi smo odrastajući, putujući, probajući sve vrste svjetske hrane, svi smo postali gurmani, ali otkako su se djeca razišla, nemamo više vremena da provodimo zajedno, sad mi to nedostaje, ali mi smo svi gurmani – rekla je nasmijana Brena.

Dodala je i kako uživaju u porodičnoj harmoniji, naročito s unukom Aleksandrom koji je maza čitave porodice, a jedine probleme im znaju praviti njihovi psi koji, kako kaže, ništa ne slušaju.

Pročitajte još