Messijeva žena danas i od prije 15 godina ne liči na sebe: Mnogi sumnjaju da se uljepšala plastičnom hirurgijom

Piše: E.M.

Foto. Instagram@antonelaroccuzzo / Pinterest @Anny Doluashvili

Ljepše polovine nogometaša ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva izazivaju veliku pažnju, a među njima je i Messijeva supruga Antonela Roccuzo.

Iako privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, mediji ih prate u stopu. Posljednih dana se polemiše da li se podvrgula plastičnim operacijama, obzirom da svojim izgledom privlači pažnju više nego ikada. I dok jedni tvrde da je prije 15 godina izgledala isto, drugi sumnjaju da se podvrgla plastičnog hirurgiji.

Messi i Antolela na početku veze  / Foto: Hola.com

I dalje plijeni harizmom, a vrijeme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Antonella i Messi upoznali su se u djetinjstvu i zavoljeli. Iako su se rastali zbog preseljenja, nakon smrti njenog bliskog prijatelja, Messi je preletio pola svijeta kako bi bio uz nju, a sve ostalo je historija. Vjenčali su se 2017. godine i dobili tri sina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti