Svi uzdišu za golmanom Maroka: Srce mu je osvojila poznata influenserica

Piše: Azra

INSTAGRAM: @bounouyassine_bono

Yassine Bounou (31) jedan je od junaka marokanske reprezentacije nakon što su pobijedili Španjolsku na penalima, a nakon toga su porazili i Portugal te došli do polufinala u kojem danas igraju protiv Francuske.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yassine Bounou “BONO” (@bounouyassine_bono)

Bounou nije samo privukao pažnju svojim fudbalskim vještinama već i izgledom te je na listi najzgodnijih igrača Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon pobjede nad Španjolskom njegove su fotografije preplavile društvene mreže, a mnogi se slažu da bi mogao raditi kao model.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yassine Bounou “BONO” (@bounouyassine_bono)

No na žalost mnogih, Yassine, kojeg na Instagramu prati više od četiri miliona ljudi, je godinama u sretnom braku s lijepom Imane, a zajedno su od 2016. Nije poznato kada je par izgovorio sudbonosno da’ jer su to učinili na privatnoj ceremoniji koju su skrili od javnosti.

Yassineova supruga je poznata influencerica u Maroku i na Instagramu je prati više od 270.000 ljudi. Par ima sina Isaaca.

@muslimgirl Replying to @beautybydinaa The whole team has us in tears 🥹🥲 #muslim #muslimtiktok #maghreb #morocco #worldcup #portugal #fifa22 #fyp #fifaworldcup #bono #yassinebono🇲🇦 ♬ original sound – Muslim Girl

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio video na kojem se Bono, nakon pobjede, igrao sa sinom na terenu. Na ruke mu je stavio golmanske rukavice koje su skoro veće od njega, ali mali Isaac se snašao, te osvojio srce brojnih korisnika društvenih mreža.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti