Procurile fotografije skrivenog imanja Novaka Đokovića: Nešto nesvakidašnje na našim prostorima

Piše: Azra

Teniser Novak Đoković uz pomoć svoje porodice izgradio je oazu mira u selu Pavlovci u Vojvodini.

Velebno porodično imanje ima direktan pristup Pavlovačkom jezeru te je skriveno zelenilom od očiju javnosti.

No sada su na društvenim mrežama procurile fotografije Đokovićeva dvorišta na kojima se vidi bazen s pećinom i vodopadom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli novak fans (@nole__87)

-Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko ko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako inzistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tokom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi porodice Đoković, ispričao je za Blic.rs dobro obaviješten izvor.

Jezero je u privatnom vlasništvu, a na imanju koje se prostire na nekoliko hektara nalazi se i vila od oko 1200 kvadrata.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti