Nakon uživanja sa zgodnim surferom, Shakira sa sinovima otišla u Rim

Piše: Azra

Posljednjih nekoliko mjeseci, mnogo se pisalo o prekidu veze pjevačice Shakire i fudbalera Barcelone Gerarda Piquea.

Iako su svi mislili da žive pravu porodičnu bajku s dvojicom sinova i ljubavnu idilu otkako se par upoznao za vrijeme snimanja spota za službenu pjesmu Svjetskog fudbalskog prvenstva 2010., čini se da niko nije bio u pravu.

Iako su svi mislili da je laž kada se u medijima pojavila informacija da je Pique nedugo nakon prekida pronašao novu djevojku, čini se da je upravo ona bila i razlog prekida.

Nedavno se počelo pisati o potencijalnom novom Shakirinom partneru. Mediji su nagađali da je u vezi s 24-godišnjim instruktorom surfanja kojeg su mnogi izgledom usporedili s Piqueom. Viđeni su kako surfaju dok joj je mladi Gorka Ezkurdia držao sate pa su mnogi počeli pretpostavljati da postoji nešto više od prijateljstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borja Agote 🔱 (@borjagote)

Ipak, Shakira je demantirala navode da je u vezi s njime i zatražila poštovanje prema njezinim sinovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira Pies Descalzos Perú (@shakipdperu)

Sada je kolumbijska pjevačica odlučila pobjeći od svih tračeva koji se o njoj u medijima pojavljuju posljednjih mjeseci i to u Italiju, tačnije Rim, gdje uživa sa svojim sinovima.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti