Sretan ti rođendan, ljubavi: Nina Badrić otkrila koji muškarac je uz nju već 20 godina

Piše: Azra

Nina Badrić poznata je kao jedan od najboljih ženskih vokala u regiji, ali i kao jedna od najljepših pjevačica. Nina Badrić podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s dobrim prijateljem i kolegom kojem je tim povodom čestitala i rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

– Ne postoji važan trenutak u mom privatnom i profesionalnom životu a da on nije bio uz mene i da me nije uljepšao svojom čarobnom rukom. Već 20 godina stojimo jedno uz drugo. Saša je moja porodica. Prijatelj kakav se rijetko sreće duša oslonac smijeh a i rame za plakanje. A što se šminke tice da se ne lažemo….još uvijek je najbolji na Svijetu! Sretan ti rođendan ljubavi i da ostarimo zajedno, napisala je Nina u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti