Ko je tajanstveni poduzetnik kojeg Ivana Knoll ljubi godinama

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram: @knolldoll

Jedna od najseksi navijačica Vatrenih Ivana Knoll postala je vrlo popularna od kada se pojavila na tribinama Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Dobila je titulu najzgodnije navijačice na svijetu, strani mediji pišu o njoj, a na Instagramu je skupila preko 2,8 miliona pratitelja.

I dok ona velikodušno pokazuje svoje zanosne fizičke atribute, malo toga se zna o njenom privatnom životu. Ivana se na tribinama i u javnosti skoro uvijek pojavljuje sama, no poznato je da je da već godinama ljubi poduzetnika Antu, prenose hrvatski mediji.

Ante je, navodno, direktor jedne firme u Istri koja se bavi gradnjom nekretnina. Ivana je prije na svom profilu na Instagramu objavljivala snimke s njim, a njihova prva zajednička objava nastala je 2014. godine. Ako je suditi prema tim snimkama, veže ih ljubav prema putovanjima i nogometu. Naime, Ivana i Ante bili su zajedno na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine. Njihova posljednja zajednička fotografija nastala je 2017. godine. Ivana je nakon toga kazala da se Ante više ne želi javno pokazivati, no da je on često fotografira te da mu ne smetaju njene golišave snimke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti