I godinu nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, Faca je slobodan: Nijedna žena nije otišla u policijsku stanicu

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @chrisnothofficial

Glumac Chris Noth (68) još uvijek je na slobodi nakon svih kaznenih prijava i građanskih postupaka, godinu dana nakon što ga je nekoliko različitih žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Dvije sedmice nakon premijere nastavka ‘Seksa i grada’, u kojem je utjelovio lik Face, dvije žene optužile su ga za seksualno zlostavljanje, a uz njih ga je optužilo još tri.

Većina njih tvrdilo je kako je glumac išao po kafićima i pokušao neprimjereno dirati žene, a nakon toga je glumac izbačen sa svih projekata, uključujući i seriju ‘Seks i grad’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

Jedna od tih žena je pjevačica Lisa Gentile koja je rekla kako je glumac 2002. godine nasrnuo na nju u stanu u New Yorku, a njezina odvjetnica rekla je:

– U ovom trenutku nisam pokrenula nikakav građanski postupak protiv Chrisa Notha.

Manekenki Beverly Johnson navodno je prijetio ubojstvom, što je rezultiralo zahtjevom za zabranu prilaska.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti