Heidi Klum glavna zvijezda na premijeri filma “Avatar”, njena haljina je neopisiva

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @heidiklum

Heidi Klum je ponovo dokazala da zna kako privući pažnju na crvenom tepihu. Na dugoočekivanoj hollywoodskoj premijeri filma Avatar: Put vode manekenka je bila dosljedna temi večeri odabravši impresivnu kreaciju koja je oponašala morske valove.

Klum, koja je na glasu kao “kraljica Noći vještica” zbog svoje kreativnosti i ljubavi prema kostimiranju, crvenim je tepihom prošetala u društvu svoga supruga, Toma Kaulitza. Par je spremno pozirao fotografima te svojim modnim kombinacijama odao počast hit filmu Jamesa Camerona, koji slavi tehnologiju i maštu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidinu haljinu zaista je teško opisati – istovremeno je i prozirna i neprozirna, zahvaljujući pomno složenim slojevima tila. Kreacija brenda Lever Couture spuštala se s njezinog ramena u fluidni steznik, zatim u lepršavu dugu suknju s prorezom do bedra. Manekenka je cijeli look zaokružila kosom zalizanom unatrag, zbog koje je izgledala kao da je upravo izronila iz vode. Tom se modno uskladio sa suprugom i odjenuo srebrno odijelo i satensku košulju u istoj boji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti