Princeza Charlene prvi put javno progovorila o svom zdravlju: Moj oporavak i dalje traje

Piše: Azra

Foto: Instagram @royalcouturier @metrosocietyph

Monegaška porodica, princeza Charlene, princ Albert te blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques, zajedno su stigli na tradicionalni božićni događaj koji se odvija svake godine unutar zidina njihove palače u Monacu.

Ono što se mjesecima čekalo, sada se i dogodilo. Monegaška princeza Charlene napokon je javno progovorila o svom zdravlju, i to tijekom obilježavanja 10. godišnjice organizacije koju je sama osnovala.

-Prvo želim reći da se danas osjećam puno bolje nego što sam se osjećala posljednjih godina. Manje me boli i imam puno više energije – započela je za “Monaco-Matin”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Families (@coutureandroyals)

-Moj oporavak i dalje traje. Trebat će proći još vremena, no sretna sam. Moja porodica i oni koje volim moja su stijena. Hodam prema budućnosti korak po korak, dan po dan.

Potom se osvrnula i na buduće uloge svoje djece, blizanaca Jacquesa i Gabrielle, rekavši kako su oni ‘rođeni s odgovornostima i obavezama’, no isto tako da se još privikavaju na kraljevske uloge.

-Suprug i ja, kada odlazimo na neki događaj, obavezno im objasnimo zašto tamo idemo i o čemu je riječ, ali i koja su naša zaduženja. Oni vole ići s nama, a mi uživamo sve te stvari raditi zajedno. No, kao što sam već rekla, oni su jako mladi, još uvijek moraju puno toga naučiti prije negoli im sve to postane prirodno.

Opisujući blizance, Charlene je rekla kako Jacques i Gabriella imaju svoj jezik, koji razumiju samo oni, i tako često komuniciraju.

-Njihova međusobna ljubav i način koji štite jedno drugoga je nevjerovatna. Moram reći da je njihova veza jedinstvena i kroz njih vidim tu posebnost koju blizanci dijele.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti