Angelina Jolie povukla se iz UNHCR-a nakon 21 godinu

Piše: Azra

Nakon 21 godine službe Angelina Jolie povukla se s dužnosti UNHCR-a jer želi “raditi drugačije” i na širim humanitarnim pitanjima, objavio je u petak UNHCR.

-Nakon 20 godina rada u sistemu UN-a, osjećam da je vrijeme da radim drugačije, angažirajući se direktno s izbjeglicama i mjesnim organizacijama, objasnila je glumica, po priopćenju UNHCR-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli USA for UNHCR (@usaforunhcr)

-Angelina Jolie je jako dugo bila važan humanitarni partner UNHCR-a. Zahvalni smo na njezinoj desetljetnoj službi, njenom angažmanu i značenju koje je imala za izbjeglice i osobe prisiljene na bijeg, rekao je visoki predstavnik UN-a za izbjeglice Filippo Grandi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie)

Jolie je bila u više od 60 misija u svijetu privlačeći pažnju medija na problematiku izbjeglica. Nedavno je posjetila Jemen i Burkinu Faso.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti