Pogledajte kako je Sanja Kužet izgledala prije 15 godina

Piše: Azra

Sanja Kužet važi za jednu od omiljenih voditeljica. Angažovana je na regionalno popularnom projektu “Zvezde Granda” gdje iz emisije u emisiju plijeni ljepotom i besprijekornom linijom. Publika je naročito voli jer je uvijek nasmijana i pozitivna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Prije 15 godina glumila je u filmu ”Šejtanov ratnik” djevojku Senku. U glumačkim vodama se nije zadržala, ali ono što se može primjetiti je da je Sanja i tada bila lijepa kao što je danas.

Podsjećamo, Sanja se u mladosti bavila manekenstvom, a na nagovor tetke se pojavila na audiciji za TV lica BK televizije i tako kreće njena voditeljska karijera. Zatim je prešla na TV Pink, a ostala je upamćena kao voditeljica  emisije “TV Bingo”.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti