Klub ga je kaznio, a supruga ne: Najljepši fudbaler Francuske prevario ženu pred cijelim svijetom

Piše: Azra

INSTAGRAM: @oliviergiroud

Napadač fudbalske reprezentacije Francuske Olivijer Žiru (36) jedan je od sportista koji imaju podršku porodice na tribinama u Kataru, gdje se trenutno održava Svjetsko prvenstvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivier Giroud (@oliviergiroud)

Svaki meč Francuske na putu do velikog finala pratila je fudbalerova supruga Jennifer s njihovom djecom Arijom (2), Evanom (6), Jade (8) i Aronom (4), a Žiru je u više navrata ušao u publiku kako bi proslavio pobjede poljupcem sa svojom izabranicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivier Giroud (@oliviergiroud)

Par je u braku od 2011., a prvu veliku prepreku imali su već tri godine kasnije. U pitanju je jedan od najvećih skandala u svijetu fudbala, makar kada je riječ o aktivnim igračima, a dostigao je takve razmjere da je Olivijer Žiru morao da se izvinjava svima, uključujući i suprugu.

Naime, nakon što je sa Jennifer dobio prvo dijete, ovaj posvećeni krišćanin, kako često to voli da istakne, uslikan je u sobi u hotelu “Four Seasons” u donjem vešu, a autorica fotografije nije bila njegova supruga.

Fotografisala ga je djevojka s kojom je proveo noć – manekenka Celia Kay.

Sve se desilo neposredno pred meč Arsenala, za koji je Žiru tada nastupao, što je poljuljalo fudbalerovu reputaciju među navijačima.

Niko, međutim, nije bio povrijeđen i šokiran koliko Jennifer Žiru.

Tadašnji menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da klub neće komentarisati ovaj skandal jer je riječ o “unutrašnjem pitanju”, nakon čega je sportista kažnjen umanjenjem plate za više od 200.000 funti, ali očigledno je Žiru bio pritisnut da se oglasi javno. Zgodni Francuz obratio se svima putem Twittera.

– Izvinjavam se mojoj supruzi, porodici i prijateljima, mom menadžeru, saigračima i navijačima Arsenala.

Jennifer se nije oglasila, a mnogi su joj davali savjete na društvenim mrežama, pa je ugasila svoj profil na Twitteru. Neki su joj savjetovali da ostavi fudbalera, neki kako da mu se osveti, a neki su apelovali na nju da mu oprosti. Žiruova supruga je ostala nijema i, očito, oprostila Olivijeu prevaru.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti