Majka je majka: Marokanski fudbaler i njegova majka dobili svoj mural

Piše: Azra

INSTAGRAM: @nadiemedicearte

Svjetsko prvenstvo u fudbalu ostat će zapamćeno po brojnim događajima. Od ispadanja jakih reprezentacija, skandala navijačica, japanaca koji su čistili stadione nakon utakmica, ali i nevjerovatnih fudbalera reprezentacije Maroka. Zasigurno možemo reći, da je fotografija koja je obilježila Svjetsko prvenstvo fotografija fudbalera reprezentacije Maroka Achrafa Hakimija sa svojom majkom.

Nakon pobjede, otišao je do svoje majke u zagrljaj. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima je prikazano da su upravo majka i sin dobili svoj mural.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nadie me dice Arte (@nadiemedicearte)

– Majke rade sve za svoju djecu, bježe od zlostavljanja partnera, bježe iz zemlje, rade duplo, crpe snagu za svoju porodicu. Bez obzira gdje na svijetu bio, uvijek će biti majka koja daje sve za svoje dijete, i to zauvijek označava njihove sudbine i ko će biti kad odrastu, piše u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti